Monday, 17 December 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGGER BARU

SEGMEN : PENCARIAN BLOGGER BARU



Assalammualaikum  w.b.t...
Salam perkenalan kepada semua rakan-rakan blogger world
saya sebagai rakan blogger yang masih terdampar berminat dengan 
segmen yang di anjurkan oleh blogger Aisyah humaira yang mana disini 
memberi peluang untuk menambah ilmu dan mendapatkan informasi serta 
menambahkan kenalan blogger.

Di sini peluang untuk rakan lain juga bleh la join dalam 
SEGMEN PENCARIAN BLOGGER BARU ni yer 
boleh la kita memeriahkan blog tu dan membantu rakan-rakan 
blog yang lain dalam segmen ini

Kalau berminat boleh la ikuti syarat-syarat segment ini bagi menyertainya dan 
harap-harap semua rakan gembira dan terus mara maju bersama k....

Syarat utama : 

  •  Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang.
  •  Follower blog AISYAH HUMAIRA & PERWADAH.
  • Buat entry ringkas dengan meletakkan header blog Niera dengan tajuk "SEGMEN  :  PENCARIAN  BLOGGER BARU" dan link kan ke sini.
  • Nyatakan jumlah follower semasa anda join segmen ini.
  • Letak kan link entry anda ke kotak komen.

Bobdjmu kini mempunyai seramai 30 follower ajer la...

jemput la melawat laman BOB DJ MU MEMBERS 

TOP REFERRAL bakal menerima hadiah MISTERI!!!


Tarikh akhir > 31/12/2012 23/12/2012 [tertakluk kepada perubahan]

SEGMEN : PENCARIAN BLOGGER BARU

20 comments:

  1. Salam ziarah kat sini dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Jemput dtg blog santai ya:

    http://myblogsantai.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes santai blogger nanti saya ziarah k

      Delete
  2. salam kenal,, meluaskan legasi disini,, dont forgot to commnet my blog,, buang verification code akan menyenangkan pengomen

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok salam kenal legasi bersama blogger2

      Delete
  3. was here n follow sini. salam perkenalan awak ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jua buat rakan blogger wilma shana

      Delete
  4. Salam azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah terima kasih awak terjah yer nanti say terjah awak lak k

      Delete
  5. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awk follow saya yer harap sama samalah dapat tambah fren k

      Delete
  6. Saya datang komen dan follow geng blogger baru,
    hehe salam kenal, selamat berblogging :)


    Kalau berminat, jom join yang ni plak:
    Follower Meningkat Pantas !

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan yaaa :)

    dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

    mai links
    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak kerna sudi jadi follower saya nanti sya follow awak k

      Delete
  8. done follow here..jom bw

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik lah aisyah humaira terima kasih kerna mmbantu saya disini yer dan harapa adalah lagi program yang di jalankan lagi yer sukses selalu

      Delete
  10. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak kerna terjah tempat saya ni dan saya akan terjah tempat awak nanti semoga sukses blogging

      Delete